GTC Glass As

Tjenester

tjenester

Bad og baderom

Vi kan levere de fleste typer glassløsninger til ditt bad. Ønsker du glassdører til din dusj? Vi kan levere TIMELESS glassløsning som krever minimalt med vedlikehold og rengjøring. Vi leverer også GRAL skyvedører, og setter disse opp slik at du får akkurat den løsningen du ønsker. 

Vanlige speil og speiløsninger er selvsagt også noe vi kan levere til ditt bad. 

interiør glass

Interiør Glass

Glass på kjøkkenet? Ingen problem! Vi leverer komplette glassløsninger til ditt kjøkken. Glass er stilrent, moderne og ikke minst det er lett å holde rent. 

Glasset vi leverer er herdet, noe som gjør det svært motstandsdyktig.

Balkoninnglassing

Balkonginnglassing

Lyst på god utsikt? GTC Glass leverer flott komplette glassgjerde løsninger til de fleste verandtyper. Enten om det er i øvre eller nedre etasjer av hus og leiligheter. 

Vi kan levere både helglassrekkverk sidemontert glassrekkverk som er godt sikret, og har lang levetid. 

glassmester

Innvendig glassrekkverk

Vi kan levere innvendig glassrekkverk til de fleste hus, hytter og leiligheter. Ønsker du et flott glassrekkverk til trappen(e) dine, så er GTC Glass den rette leverandør. 

Vi setter opp rekkverk som har lang og god holdbarhet. Våre glass er også lette å holde rene, noe som gjør at de står frem og synes godt i landskapet. 

utvendig glassrekkverk

Utvendig glassrekkverk

GT Christoffersen Glass har lang erfaring i å sette opp glassrekkverk ute. Vi leverer stilrene og flott glassrekkverk til ditt hus eller leilighet. Glassene som leveres er av herdet glass, noe som gir lang levetid. 

Glassene tåler norske vintre og somre, og er lette å holde ved like. 

dører og vegger i helglass

Dører og vegger i helglass

Vi leverer flotte løsninger til kontorer og kontorlandskap. Ønsker du glass som skillevegger mellom kontorene så vil GT Christoffersen levere dette til hvilket som helst kontorlandskap. 

Enten du har en hel etasje, eller har noen kontorer i din bedrift du ønsker å ha glassvegger til, så ordner vi dette. Kontakt oss for en gratis befaring og et godt uforpliktende tilbud. 

vinduer

Vinduer 

Som en mesterbedrift og glassmester hjelper vi deg selvsagt med vindusbytte i ditt hus eller leilighet. Oppdaget punktert vindu? Ta kontakt med oss snarest for hjelp. 

Punkterte vinduer ødelegger isolasjonen og gjør at man bruker mer og unødvendig varme. Vi sørger for å bytte ut vinduer som er både knust, ødelagte eller punktert. 

tjenester

Baldakiner

Ønsker du en liten eller stor baldakin til din bedrift? Eller kanskje et inngangsparti som du ønsker at skal ta av for både snø og regn? 

Vi kan sette opp glasstak (baldakin) ved din bedrifts skilt eller inngang. Sørg for at bedriften synes godt, og gi kundene en god opplevelse når de besøker deg.